Meet en regeltechniek

Vanzelfsprekend moeten technische installaties goed werken, maar ook het comfort dat deze installaties opleveren geeft een belangrijke impuls aan de werkomgeving. Met meet- en regeltechniek helpt Schilden Techniek Service zijn opdrachtgevers om een comfortabel en innovatief werkklimaat te realiseren. Hierbij valt te denken aan installaties op het gebied van klimaatregeling, zonwering, verlichting en beveiliging van gebouwen.

Met de meet- en regeltechniek diensten van Schilden Techniek Service werken alle gebouwgebonden systemen efficiënt met elkaar samen. Meet- en regeltechniek kan daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van gebouwen, verhoging van de bedrijfszekerheid en verlaging van de Total Cost of Ownership (TCO).

Dankzij de brede kennis vanuit verschillende installatiedisciplines heeft Schilden Techniek Service veel ervaring met het optimaliseren van regeltechnische installaties. Schilden Techniek Service verzorgt het complete regeltechnische traject, van advies en systeemengineering tot en met het beheer en de nazorg.

Bel of mail ons voor vrijblijvend advies