Waarom Schilden loodgieterswerk

Loodgieter gezocht in Arnhem en omstreken?

Bent u op zoek naar een goede loodgieter in Arnhem of omgeving? U zoekt voor nieuwbouw of verbouw van uw sanitaire voorzieningen? Dan bent u bij Schilden Techniek Service aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist voor het uitvoeren van loodgieterswerk. Als loodgieter hebben wij jarenlange ervaring opgedaan met allerlei diverse klussen. Wij werken we met de modernste apparatuur en technieken om uw klus vakkundig te kunnen klaren. Heeft u een vakman nodig die u kan helpen met uw probleem? Dan kunt u altijd op ons rekenen.

Onze specialisten staan altijd klaar voor inwoners uit de regio Arnhem. Wij voeren het loodgieterswerk nauwkeurig voor u uit. Denkt u hierbij aan het repareren en onderhouden van uw dak, het opsporen en verhelpen van lekkages, het vegen van uw schoorsteen en aan lood- en zinkwerken. Daarnaast zijn wij specialist op tal van andere gebieden. Ook voor het installeren van sanitair en het aanleggen en onderhouden van uw centrale verwarming kunt u namelijk bij ons terecht. En wilt u graag een onderhoudscontract afsluiten? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u weten wat wij als loodgieter voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neemt u dan contact met ons op.

Bel of mail ons voor vrijblijvend advies