Linked-In profiel
Facebook profiel
Schilden Techniek Service
Ons bedrijf
Producten
Opdrachtgevers
Lege pagina
Nieuwsberichten
Onze contactgegevens
naar facebook


Ons bedrijf

Introductie van uw technische dienstverlener.

Even voorstellen

Welkom


Mijn naam is Stefan van der Schilden en heet u welkom op de website van onze organisatie.


Personalia

Getrouwd 3 kinderen meer dan 15 jaar in de installatiebrache werkzaam en in 2013 de stap gezet om een eigen bedrijf te starten.

Lorem ipsum

Impressie

Bedrijf

Wat kunt u van ons verwachten


Bij ons is de opdrachtgever nummer 1, of het nu is voor een servicebezoek of een compleet project ons doel is u als opdrachtgever tevreden te stellen. Wij doen dit door goed naar uw wensen te luisteren, dit om te zetten in een duidelijk plan en dit plan te bespreken.

Niets is ons te gek maar eerlijkheid staat centraal, Mocht het voorkomen dat uw wens technisch niet haalbaar is dan zullen wij dit vooraf aangeven hierdoor krijgt u achteraf geen spijt of erger een installatie die niet werkt volgens uw wensen of verwachting.  

Geschiedenis

Het ontstaan


Vanaf het moment dat ik de technische opleiding aan het volgen was speelde ik met het idee om ooit voor mijzelf een bedrijf op te bouwen. Na mijn school ben ik begonnen als leerling monteur elektrotechniek. hierin ben ik doorgegroei tot zelfstandig monteur en als laatste Chef monteur. na de functie van chef monteur kreeg ik de mogelijkheid om bij een grote installateur op de serviceafdeling als servicecoordinator te beginnen. hier heb ik veel geleerd over hoe een bedrijf werkt. daarna doorgegroeid naar contractbeheerder. Als laatste stap in mijn loopbaan het starten van een eigen bedrijf en dit langzaam verder uit te breiden.